Ook een DJ kunt u bij ons meeboeken

DJ FonTay

DJ Fon Tay is uw professionele allround dj voor een feest of bruiloft, Hij draait de juiste muziek op het juiste moment en gebruikt zijn enthousiasme om de dansvloer van begin tot eind gevuld te houden.

Door zijn ervaring en zijn brede repertoire maakt hij een feest voor iedereen. In overleg met u betrekt hij al uw gasten bij het feest, van dance classics tot en met de allernieuwste top40.

BOEKEN

DJ GI-J

Gio Wijga is op 16-jarige leeftijd begonnen met draaien als Gi-J. Hij werd geïnspireerd tijdens een feestje door Koen Hesp, nu beter bekend als Patchwork. Het begon allemaal met mixtapes maken op zijn kamer. Nu ruim 4 jaar later deelt hij elke week zijn grootste passie met zijn publiek. Zoals hij zelf altijd zegt; ”Muziek is mijn passie en om via een paar draaitafels en een mixer je passie te kunnen delen met anderen is elke keer weer genieten”.

BOEKEN

DJ Marc Brothers

Om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken, is het boeken van de juiste DJ van doorslaggevend belang. Marc Brothers heeft als DJ jarenlange ervaring met live optredens tijdens dance evenementen. Dankzij zijn ervaring weet Marc Brothers perfect in te spelen op het publiek en zo de gewenste sfeer te creëren op ieder evenement.

BOEKEN

DJ Deep Noiz

Om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken, is het boeken van de juiste DJ van doorslaggevend belang. Deep Noiz heeft als DJ jarenlange ervaring met live optredens tijdens dance evenementen. Dankzij zijn ervaring weet Deep Noiz perfect in te spelen op het publiek en zo de gewenste sfeer te creëren op ieder evenement.

BOEKEN

DJ Jayden Jaxx

Nederlands nieuw talent Jayden Jaxx heeft getekend bij Hardwell Publishing en is klaar om zichzelf aan de top te vestigen.
De 18-jarige jongeling kreeg zijn producties al ondersteund door namen als Hardwell, Steve Angello en David Guetta om er maar een paar te noemen.

BOEKEN